بهترین مهدکودک های منطقه ۴ تهران
با یک بررسی جزئی بر عملکرد مهد کودک ها میتوان فهمید . تمرکز هر مهد کودک بر روی یک موضوع خاص است. برخی به کارهای هنری توجه بیشتری نشان میدهند، برخی کلاس های زبان را در اولویت قرار میدهند، برخی تمرکز بیشتری به فعالیت های ورزشی دارند. و بسیاری از روشهای دیگر آموزشی که میتوان در مهد کودک به آن پرداخت.
والدین باید ببینند ، تقویت کدام یک از توانایی های فرزند شان از اهمیت بیشتری برخوردار است. سپس نسبت به آن توانایی برای کودک خود مهد کودک مناسبی را برگزینند.
با مراجعه به وب سایت مهد کودک ها، میتوانید از ریز کارهایی که در مرکز آموزشی انجام میدهند، مطلع شوید. ولی از بازدید حضوری و بررسی تمام امور از نزدیک نباید غافل شد.
عوامل مهم در انتخاب بهترین مهد کودک منطقه چهار
منطقه چهار، در شرقی ترین قسمت تهران بزرگ واقع شده است. مهد کودک های بسیاری در این ناحیه به کودکان و والدین خدمات آموزشی ارائه میدهند بیشترین تمرکز این مهد کودک ها بر روی ارتقا فعالیت های بدنی یا آموزش هنر می باشد.
برخی از مهد کودک های دو زبانه و یا مراکز مراقبت های ویژه مانند آموزش مونته سوری نیز وجود دارد. برخی نیز به آموزش و ارتباطات مذهبی میپردازند.
امکانات مهد کودک
تجهیزات و تمامی وسایل مهد کودک بسیار مهم است، که از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
منظور از کیفیت، نو و جدید بودن وسایل نیست. استحکام و ایمنی مد نظر است. تا با توجه به شیطنت های کودکان و گاهی بی توجهی در هنگام استفاده، خطری برای آنها نداشته باشد.
اسباب بازی ها ی آموزشی نیز از این امر مستثنا نیستند. علاوه بر پاکیزگی و ایمنی، اسباب بازی ها باید برای توسعه و رشد مهارتهای مختلف کودک انتخاب شوند .
از آنجا که بازی نقش مهمی در امر آموزش ایفا میکند. باید در انتخاب وسایل بازی، برای مهد کودک دقت بسیاری انجام داد. کتاب های تصویری و داستانی، خمیر بازی ، نقاشی، سفالگری و... از جمله وسایلی است که برای کودکان مفید وآموزنده است.
درک نیازهای کودک
نیاز های کودک در هر سنی متفاوت است. نیاز کودک سه ساله و کودکی که به دبستان می رود با هم فرق میکند . بنابراین باید در نظر داشت ، آموزش هایی که موسسه های آموزشی برای کودکان ترتیب میدهند. متناسب با سن و نیاز کودکان طراحی شده باشند.
والدین باید بدانند که مراکز آموزشی در چه زمینه هایی به کودکان آموزش میدهند و بنا به آن آموزشها و نیاز کودک خود تصمیم بگیرند.
تمرکز برخی از مهد کودک ها بر روی آموزش زبان دوم و یا خواندن و نوشتن است.
کودک در سنین خردسالی، زمینه یادگیری فراوانی دارد. کودک مانند زمین خشکی که وقتی آبیاری میشود، تمام آب را سریعا جذب می کند. هر آموزشی را به سرعت جذب می کند . بنابراین با درک و شناخت درست از کودکان و طراحی مناسب آموزشها این نهال به درستی در مسیر رشد وطرقی قرار میگیرد.
تمرکز بر استعداد یابی اصولی
تمام تمرکز والدین بر این است، که مرکز آموزشی مناسبی پیدا کنند. تا کودکشان در آنجا به شکل اصولی آموزش ببیند. تا در زمینه تحصیلی و شغلی، فردی موفق شود .در این میان تعداد زیاد مراکز آموزشی، والدین را سردرگم میکند . و تا حد زیادی انتخاب برای آنها سخت می شود.
رسالت تمام مهد کودک ها بر این است که کودکان را آموزش دهند، ومهارت های فردی وشخصیتی آنها را تقویت نمایند . باید توجه داشت که کودک بدون فشار بتواند، به علاقه مندی های خود بپردازد و آنها را دنبال کند. در این صورت است که استعداد های ذاتی وی نمایان میگردد، و میتوان گفت ، آموزش ها موفقیت آمیز بوده است. و کودک برای ورود به سطح بالاتر و شروع تحصیل آماده است.
وظیفه مهد کودک ها این است که با کشف و پرورش استعداد های کودکان و دانستن تفاوت های فردی آنها و همچنین تقویت حس کنجکاوی ، شجاعت، روحیه پرسشگری ، روحیه همکاری گروهی،حس استقلال و مهارت های کودکان آنان را توانمند سازند تا با نیروی مضاعف وارد اجتماع شوند.
سطح برنامه آموزشی
آموزشهای که مهد کودک ها، برای کودکان در نظر میگیرند. باید از سطح کیفی بالایی برخوردار باشد. تا شوق کودکان را برای یادگیری افزایش دهند .
باید توجه داشت آموزشها ، با روشهای جدید و تکنولوژی همسو باشد. مربیان و مسئولین مهد کودک باید با روشهای جدید یادگیری کودکان، آشنایی کامل داشته باشند. به دست آوردن این اطلاعات مطالعه و وقت زیادی را میطلبد. مربیان و کارکنان مهد کودک، برای یادگیری این اصول ، با روحیه مسئولیت پذیری باید تمام تلاش خود را برای پیشبرد این اهداف به کار ببرند.
با تمام این تفاسیر مسئولیت والدین در اینجا دو چندان است. زیرا آنها هستند که تصمیم می گیرند، فرزند خود را برای آموزش و کسب مهارت به کدام مهد کودک بسپارند.
عملکرد کارکنان مهد کودک
زمان انتخاب مهد کودک باید در نظر داشت، متد آموزشی مهد کودک چیست؟ توانایی های پرسنل و کارکنان مهد کودک در چه سطحی است؟ خلق و خوی کودک چگونه است؟ آیا کودک با تمام روشهای آموزشی سازگار خواهد بود ؟
برنامه آموزشی که برای کودک پر انرژی گذاشته میشود. با کودکی که کم تحرک باشد، بسیار متفاوت است . کودک پر انرژی به فعالیت های بدنی و ورزشی در کنار آموزشهای مهارتی نیز احتیاج دارد. تا انرژی مضاعف وی در راه درستی مصرف شود.
در مقابل کودک بی انرژی به برنامه آموزشی نیاز دارد تا از تمام ظرفیت های مغزش استفاده کند ومهارت های زندگی را به درستی بیاموزد .
آگاهی و عملکرد صحیح مربیان و کارکنان مرکز آموزشی در این زمینه ها نقش مهمی دارد. تا با به کارگیری تمام اصول یادگیری، کودکان را در پرورش استعداد های ذاتی شان یاری کنند.