بهترین مهدکودک های منطقه ۱۳ تهران
امروزه لزوم فرستادن کودکان خردسال به مراکز آموزشی نزد خانواده بسیار بیشتر شده است. همه اقشار بر این باور هستند، بعد از گذراندن دوره طفولیت، کودکان باید به موسسه های آموزشی سپرده و آموزشهای اولیه به آنها داده شود تا برای ورود به مدارس پیش دبستانی و دبستان، برای فراگیری دانش آماده و مهیا شوند. در این موسسات به کودکان استقلال و خودباوری را می آموزند. از وابستگی به پدر و مادر آرام آرام نزد آنها کم و کمتر میشود. یاد میگیرند خود لباس هایشان را بپوشند، غذا بخورند و از قاشق و چنگال به درستی استفاده کنند، بستن بند کفش ها، نوشیدن آب و چای را به تنهایی تجربه میکنند، و…
در این مراکز آموزشی با بهره بردن از مربیان با تجربه و آموزش دیده ،مهارتهای ذاتی و استعدادهای نهان کودکان، رمزگشایی میشود. وبا برقراری کلاسهای آموزشی سعی در پرورش مهارتها نزد کودکان میکنند. و بنابراین با اعتماد به نفسی بالا تحویل جامعه و محیط آموزشی و تحصیلی می شوند.
با توجه به مطالبی که در بالا گفته شد . والدین باید در انتخاب مرکز آموزشی برای تربیت فرزند خود دقت کافی به خرج دهند، تا بازدهی خوبی حاصل گردد. ما شما والدین عزیز را در مسیر انتخاب بهترین مهد کودک برای فرزند عزیزتان همراهی می کنیم و عوامل موثر بر این انتخاب مهم برای آینده کودکان را با شما بررسی خواهیم کرد .
عوامل موثر بر انتخاب بهترین مهد کودک
- کیفیت آموزش مربیان
- امکانات
- شرایط امنیت
- قوانین و مقررات
- بودجه
- ساعات کار مهد کودک
موارد بالا را مرحله به مرحله در لیست بررسی های خود قرار دهید و مطمئن شوید مرکز آموزشی انتخابی شما از تمام امکانات بهره مند باشد. در چنین حالت است که نتیجه مطلوب آموزشی حاصل میشود.
کیفیت آموزش مربیان
سواد مربیان و سطح کیفیت آموزشی آنها سبب جذب کودکان به فراگیری مهارتها و آموزشهای ترتیب داده شده در مرکز آموزش خواهد بود. معلمی که کار با کودکان خردسال و روش برخورد با آنها را به شکل اصولی وآکادمیک آموخته باشد در امر آموزش موفق و کارا خواهد بود. حس کنجکاوی و اشتیاق به یادگیری را در کودکان دو چندان خواهد کرد و در پس این اتفاق موفقیت های پی در پی نصیب کودکان میگردد.
مربی گذشته از تحصیلات مرتبط با کودکان و گذراندن دوره های آموزشی، باید صبور، مهربان، صمیمی، مشتاق تعامل با والدین، عاشق کودکان و همچنین عاشق کار خود باشد، تا بتواند بازدهی بالای آموزشی داشته باشد.
علاوه بر این تعداد مربیان و کودکان نیز باید تناسب داشته باشد. تا میزان توجه مربی به کودک در زمان تدریس کم نگردد. اگر تعامل معلم و شاگرد به درستی انجام شود، نتیجه مطلوب(همانا تربیت و پرورش استعدادها و مهارتهای ذاتی کودکان است) نیز حاصل نمی شود.
امکانات
توجه داشته باشید منظور از امکانات، داشتن ساختمان مجلل و گران قیمت نیست، بلکه امکانات آموزشی باید رشد شناختی ، حرکتی، اجتماعی و عاطفی کودک را پرورش و پشتیبانی کند. کلاس های درس را از نظر بگذرانید، مطمئن شوید فضای کافی برای حرکت کودکان و ارضای حس کنجکاوی و شیطنت های کودکان وجود داشته باشد، مطمئن شوید فضا را با وسایل زیاد اشغال و شلوغ نکرده باشند.
شرایط امنیت
بهداشت و امنیت کلیه فضاهای مرکز آموزشی را بررسی کنید. وسایل بازی ، مبلمان ومیز وصندلی های کودکان، توالت ها، سالن غذاخوری، محیط بازی ، کلاس ها، همه و همه باید از نظر تمیزی و امنیت در حد استاندارد باشد تا خطری سلامت جسم و روح کودک را تهدید نکند.
قوانین و مقررات
هر مرکزی برای اجرای امور مربوط به مرکز، مقرراتی دارد که کارکنان آن مجموعه موظف به اجرای آن مقررات هستند . مراکز آموزشی نیز از این امر مستثنا نیستند. در پی اجرای همین قوانین است که کودک نیز نظم و پایبندی به قوانین را می آموزد و در زندگی بزرگسالی نیز به آن پایبند خواهد بود. ساعات ورود و خروج، زمان برگزاری هر کلاس آموزشی، خوردن غذا و میان وعده ها در زمان مشخص، تنظیم کلاس های فوق برنامه بر پایه سن وسال کودکان، اختصاص زمانی برای استراحت مابین کلاس های آموزشی ، اختصاص زمان هایی برای بازی و تفریح برای کودکان و… از جمله قوانین مرکز آموزشی است که پرسنل و مربیان باید رعایت کنند .
بودجه
هر خانواده با توجه به میزان درآمد و توقع آموزشی که از مرکز آموزشی طلب میکنند. باید بودجه ایی برای این امر کنار بگذارند. از ریز هزینه هایی که مهد کودک طلب میکند سوال بپرسید، تا هزینه اضافی بر دوش اقتصاد خانواده تحمیل نگردد.
میزان هزینه ایی که مراکز آموزشی میگیرند در یک محدوده قیمتی است. ولی برخی با برگزاری کلاس های بیشتر آموزشی وفوق برنامه متحمل هزینه بیشتری می شوند. با پرسیدن و برآورد کلیه هزینه ها مطمئن شوید فرزندتان به درستی و به میزان هزینه ایی که گذاشته اید آموزش های لازم را دریافت کند.
ساعات کار مهد کودک
از ساعت شروع به کار مهد کودک و همچنین پایان کار آنها نیز سوال بپرسید. و با برنامه کاری خود مقایسه کنید، تا برای گذاشتن و برداشتن کودک به مرکز آموزشی دچار مشکل نشوید . از طرفی در نظر بگیرید، زمان طولانی برای کلاس های آموزشی اختصاص نداده باشند و با این کار سبب خستگی کودک نشوند. زمانی هم برای بازی برای کودکان اختصاص دهند، در زمان بازی نیز کودکان در حال یادگیری هستند، تعامل با یکدیگر و رعایت نوبت و همچنین احترام به دوستان را در زمان بازی می آموزند.