صفحه دسته بندی

مدرسه دبستان (ابتدایی) پسرانه غیر دولتی منطقه ۱۵ تهران

در این صفحه ۶ مدرسه دبستان (ابتدایی) پسرانه غیر دولتی منطقه ۱۵ تهران معرفی شده اند. مشخصات کامل مدارس مدرسه دبستان (ابتدایی) پسرانه غیر دولتی منطقه ۱۵ تهران از جمله آدرس و شماره تلفن آنها آورده شده اند. برای انتخاب درست و مناسب با شماره تلفن مدرسه مورد نظر تماس بگیرید و شرایط ثبت نام را جویا شوید. برای دیدن مدارس دیگر در مقاطع یا منطقه های مختلف از منوهای دسته بندی استفاده کنید.

مدرسه پسرانه پیروان امام علی (ع )

نام مدیر:
عبدالحمید عظیمی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
اتوبان بعثت
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
اتوبان بعثت، شهرک سعیدیه و حمیدیه

مدرسه پسرانه شهدای کارگر

نام مدیر:
مریم گلی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
خیابان خاوران
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
مشیریه، خیابان بوعلی شرقی، خیابان هنرستان، خیابان منتظری، کوچه سبلان

مدرسه پسرانه فرهنگ ودانش .غ .ا.پ

نام مدیر:
نصرت الله اداوی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
شهرک والفجر
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
شهرک والفجر، بلوک A، خیابان شهید اشرفی اصفهانی، جنب مسجد صدیقه کبری، پلاک ۷۱

مدرسه پسرانه یارکوثر.غ .ا

نام مدیر:
زهرا عزیزی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
۱۷ شهریور
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
خیابان ۱۷ شهریور جنوبی، ایستگاه پرورشگاه، پلاک ۱۸۵

مدرسه پسرانه یاران-مهدی-عج

نام مدیر:
آقای ابوالفضل محمودی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
بلوار ابوذر
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
بلوار ابوذر، بعد از پل پنجم، خیابان حبیب، جنب مدرسه مسلم، پلاک ۴ (دبستان پسرانه غیردولتی یاران مهدی عج)

مدرسه پسرانه متانت-نیک

نام مدیر:
مرتضی محمدی
جنسیت:
پسرانه
نوع:
غیر دولتی
محله:
میدان خراسان
مقطع:
دبستان (ابتدایی)
منطقه:
منطقه ۱۵
میدان خراسان، خیابان خاوران، خیابان شهید اعظم نظامی، جنب بوستان شهدای گمنام، دبیرستان متانت نیک

بهترین مهدکودک های غرب تهران

برای انتخاب بهترین مهد کودک برای فرزندتان نیاز به نقشه راه نیست. تنها لازم است دقت کافی  داشته باشید. در مسیر انتخاب خود  هوشمندانه عمل کنید،امکانات و شرایط مرکز آموزشی را با دقت واکاوی کنید، در این صورت است که به نتیجه دلخواه خود خواهید رسید. 

زمانی میتوان از پشتیبانی کارکنان ، مربیان و همچنین شکوفا شدن نبوغ کودکان بهره برد. که در مهد کودک فضایی بهینه حاکم باشد و محیط سرشار از  نظم و عاری از آشفتگی باشد.در ادامه یک راهنمایی کلی به شما ارائه میدهیم، تا بتوانید یک مهد کودک خوب و مناسب برای کودک تان بیابید.

اهمیت رصد مراکز آموزشی توسط والدین

ورود به مهد کودک پنجره ی جدیدی به روی کودکان وخانواده های آنها باز میکند. این تجربه میتواند برای آنان شگفت انگیز و مهیج باشد. کودک دلبند شما با حضور در این فضای شاد و مهیج، تجارب جدیدی را کسب می کند، همچنین از مصاحبت و تعامل با هم سن و سالان خود لذت میبرد.

کارکنان و مربیان هم با عشق ، آموزش و حمایت از کودکان، اعتماد به نفس آنها را تقویت و پرورش میدهند. وبا به دست آوردن این مهم آنها را برای مراحل بالاتر زندگی آماده و مهیا می کنند.

به خاطر داشته باشید، نظر دوستان و آشنان مهم است. و میتوان به آن بیشتر فکر کرد. ولی در آخر این شرایط شما و نیازهای آموزشی فرزندتان است، که بر روی تصمیم نهایی شما دخیل خواهد بود. بنابراین عجول نباشید ، وقت بگذارید تا در آینده شاهد پیشرفت فرزندتان در تمام وجوه آموزشی باشید.

گریزی بر برخی پارامترهای تاثیر گذار در انتخاب بهترین مهد کودک

آموزش دوزبانه

روانشناسان در حوزه کودک اکثرا بر این امر اتفاق نظر دارند. که آموزش مفاهیم و دروس گوناگون، به دو زبان می تواند، منجر به  موفقیت بیشتر در دوره های تحصیل و حتی اشتغال شود.مهد کودک های بسیاری در سراسر کشور در حال خدمات رسانی به کودکان و خانواده ها هستند. که دروس مختلف را به دوزبان آموزش میدهند.تلاش آنها برای رشد و تربیت کودکان در عالی ترین سطح است.و سعی بر این دارند تا برای آینده  بهتر، در دنیایی درحال پیشرفت آماده باشند.

برگزاری برنامه های مهیج

حس استقلال کودک با شرکت در برنامه های مهیج تقویت میشود. بازی ها و فعالیتهای عملی به طور غیر مستقیم، مهارت های گوناگونی  به کودکان می آموزد. و گذر از چالش های پیش رو را برای کودک آسانتر می نماید. نقاشی ، مجسمه سازی ، بازی و آشپزی فقط یک سرگرمی و فعالیت ساده نیستند. فعالیت در این زمینه ها دنیای جدیدی پیش روی کودکان قرار می دهد . حس کنجکاوی و خلاقیت را در آنها تقویت خواهد کرد. مربیان با برقراری این نوع کلاس های به نظر ساده تلاش میکنند. تا کودکان را خودکفا سازند و نبوغ آنها را پرورش و حس کنجکاوی شان را ارضا میکنند .

سوالاتی که والدین باید بپرسند

از مدیریت بپرسید:

  • آیا برای دیدن کیفیت کلاس های آموزشی می توان به شکل حضوری مراجعه کرد؟ (دیدار حضوری در اکثر مراکز مجاز است)
  • آیا مرکز آموزشی پروانه رسمی از بهزیستی و مجوز فعالیت دارد؟ شرط لازم برای تمام مهد کودک ها داشتن این مجوز است . هرچند اگر تمام امکانات را داشته باشند، از این مسئله نباید چشم پوشی کرد.
  • نحوه محاسبه و پرداخت هزینه ها به چه صورت است؟ آیا برای کلاس های فوق برنامه هزینه جداگانه باید پرداخت شود؟ اگر در پرداخت هزینه ها دیر کرد وجود داشته باشد ، جریمه باید بدهیم ؟ در چه صورت تخفیف هزینه شامل ما میشود؟
  • ساعت های کاری مهد کودک به چه صورت است؟ امکان این وجود دارد که خارج از ساعت های معمول، کودک زمان بیشتری در مهدکودک حضور داشته باشد؟ 
  • وعده های غذایی و میان وعده ها چگونه سرو می گردد؟ آیا کودک مستقلا غذا را میل میکنند ؟ نحوه تامین مواد غذایی چگونه است؟ آیا از فروشگاه های معتبر مواد خوراکی را تهیه میکنند؟
باز کردن توضیحات بستن توضیحات